Haberler Korku

Epic Games’in sıradaki ücretsiz oyunlarından biri popüler bir korku oyunu.

Bugün Perşembe ve bunun ne anlama geldiğini biliyorsunuz – Epic Games Store’dan yeni bir ücretsiz PC oyun.

Bu hafta Antstream Arcade – Epic Hoş Geldiniz paketini ve The Hunter: Call of the Wild’ı alabilirsiniz. Epic, her zaman olduğu gibi, önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunlarını da açıkladı ve bunlardan biri, tanıyacağınızdan emin olduğumuz klasik asimetrik korku oyunu.

2 Aralık Perşembe günü saat 08:00 PDT / 11:00 EDT / 16:00 BST’de her zamanki Epic Games Store promosyon sayfasından Dead by Daylight ve While True: Learn()’ ü alabileceksiniz. Ya – O hangi başka bir freebie yerini olacağım işaret Bir hafta boyunca orada olacağım freebies , eğer sizsiniz, şanslı. Her zaman olduğu gibi, oyunu sıfır dolara ‘satın alacaksınız’ ve kitaplığınızda, para ödeyebileceğiniz herhangi bir oyun gibi kalacak.

İşte size bir tat vermek için Dead By Daylight tanıtım yazısı: “Dead by Daylight, bir oyuncunun vahşi katil rolünü üstlendiği ve diğer dört oyuncunun hayatta kalanlar olarak oynadığı, çok oyunculu (dörde bir) korku oyunudur. katilden kaçın ve yakalanıp öldürülmekten kaçının.”

Dead by Daylight için aşağıdan bir fragmana göz atın.

Kaynak

Yıldıray Özer
The Gamer Station Media ve The Gamer Station Community platformlarımızın kurucusudur. Aynı zamanda TGS için eğlence, oyun ve film içerikleri üretir. Onun sosyal medyalarını takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EN TR