Haberler Oyun-İş Dünyası

Summer Game Fest 2022 Tarihi Açıklandı

E3 2022 iptal edilmiş olsa da, Geoff Keighley’nin yıllık Summer Game Fest etkinliği devam ediyor. Şimdi etkinlik için resmi tarih ve daha fazla ayrıntı açıklandı.

Summer Game Fest 2022, 9 Haziran Perşembe günü 11:00 PT / 14:00 ET / 18:00 GMT’de başlayacak. Oyun duyuruları ve teaserlar vaat eden bu etkinliğe Keighley ev sahipliği yaparken, Day of the Devs etkinliğini de bünyesinde barındıracak. Bu, 12 Haziran’daki Microsoft & Bethesda showcaseden hemen önce gerçekleşecek.

Geçen yılki Summer Game Fest etkinliği, Elden Ring için ilk oynanış görüntülerinin ve Tiny Tina’s Wonderlands’in duyurusunun yer aldığı büyük bir gösteriydi. Geçen yılki etkinlikte ayrıca Ryan Reynolds, Jeff Goldblum ve Giancarlo Esposito’nun yanı sıra Weezer’ın bir müzik performansı vardı.

Bu yıl Summer Game Fest’den ne bekleyeceğiniz konusunda henüz bir bilgi yok! Ancak organizatörler, izleyicilerin “dünyanın en iyi oyun geliştiricileri ve platformlarından oyun fragmanları, haberleri ve güncellemeleri” dört gözle bekleyebileceğini söylüyor. YouTube ve Twitch gibi yerlerde canlı yayınlanacak olan etkinliğe ek olarak bazı IMAX sinemalarında gösterilecek.








Kaynak

0
0
0
0
0
1
0

3 Yorumlar

Bir cevap yazın

EnglishTurkish