Aksiyon Haberler Macera RPG / MMORPG

Elden Ring Kapalı Beta: Açılış Tarihleri, Giriş Saatleri ve Daha Fazlası.

Elden Ring’in kapalı betası için tarihler ve saatler nelerdir ve neler dahil edilecek?

FromSoftware’in yaklaşmakta olan aksiyon RPG’si Elden Ring, kısa süre önce ertelendi , ancak yayıncı Bandai Namco, hayranlarına kapalı bir ağ testi yoluyla oyunu erken oynama fırsatı veriyor . Bu kılavuzda, Elden Ring kapalı betası hakkında bilmeniz gereken her şeyi size anlatacağız.

Elden Ring Kapalı Beta: Tarihler, Saatler ve Neler Dahil?

Aşağıda, ihtiyacınız olan tüm tarih ve saatlerden başlayarak Elden Ring kapalı beta testinin tüm ayrıntılarını inceleyeceğiz.

Elden Ring Kapalı Beta Ne Zaman Aktif Oluyor?

Elden Ring kapalı ağ testi, 12 Kasım Cuma ile 15 Kasım 2021 Pazartesi günleri arasında gerçekleştirilir . Ancak, sunucular her zaman çevrimiçi olmayacak. Beta testi beş çevrimiçi oturuma bölünmüştür . Her oturumun başladığı ve bittiği bölgesel tarihler ve saatler burada.

1. Oturum – 12 Kasım 2021

Başlangıç saati:

  • Kuzey Amerika: 03:00 PST / 04:00 MST / 05:00 CST / 06:00 EST
  • Birleşik Krallık/Ire: 11:00 GMT
  • Avrupa: 12pm CET / 1pm EET
  • Asya/Okyanusya: 20:00 JST / 19:00 AWST / 22:00 AEDT

Bitiş zamanı:

  • Kuzey Amerika: 06:00 PST / 07:00 MST / 08:00 CST / 09:00 EST
  • Birleşik Krallık/Ire: 2pm GMT
  • Avrupa: 15:00 CET / 16:00 EET
  • Asya/Okyanusya: 23:00 JST / 22:00 AWST / 01:00 AEDT

2. Oturum – 13 Kasım 2021

  • Kuzey Amerika: 19:00 PST / 20:00 MST / 21:00 CST / 22:00 EST
  • Birleşik Krallık/Ire: 03:00 GMT
  • Avrupa: 4am CET / 5am EET
  • Asya/Okyanusya: 12:00 JST / 11:00 AWST / 14:00 AEDT

Bitiş zamanı:

  • Kuzey Amerika: 22:00 PST / 23:00 MST / 12:00 CST / 01:00 EST
  • Birleşik Krallık/Ire: 06:00 GMT
  • Avrupa: 07:00 CET / 08:00 EET
  • Asya/Okyanusya: 15:00 JST / 14:00 AWST / 17:00 AEDT

3. Oturum – 13 Kasım 2021

Başlangıç saati:

  • Kuzey Amerika: 11:00 PST / 12pm MST / 13:00 CST / 14:00 EST
  • Birleşik Krallık/Ire: 19:00 GMT
  • Avrupa: 20:00 CET / 21:00 EET
  • Asya/Okyanusya: 04:00 JST / 03:00 AWST / 06:00 AEDT

Bitiş zamanı:

  • Kuzey Amerika: 14:00 PST / 15:00 MST / 16:00 CST / 17:00 EST
  • Birleşik Krallık/Ire: 22:00 GMT
  • Avrupa: 11:00 CET / 12:00 EET
  • Asya/Okyanusya: 07:00 JST / 06:00 AWST / 09:00 AEDT

4. Oturum – 14 Kasım 2021

Başlangıç saati:

  • Kuzey Amerika: 03:00 PST / 04:00 MST / 05:00 CST / 06:00 EST
  • Birleşik Krallık/Ire: 11:00 GMT
  • Avrupa: 12pm CET / 1pm EET
  • Asya/Okyanusya: 20:00 JST / 19:00 AWST / 22:00 AEDT

Bitiş zamanı:

  • Kuzey Amerika: 06:00 PST / 07:00 MST / 08:00 CST / 09:00 EST
  • Birleşik Krallık/Ire: 2pm GMT
  • Avrupa: 15:00 CET / 16:00 EET
  • Asya/Okyanusya: 23:00 JST / 22:00 AWST / 01:00 AEDT

5. Oturum – 15 Kasım 2021

Başlangıç saati:

  • Kuzey Amerika: 19:00 PST / 20:00 MST / 21:00 CST / 22:00 EST
  • Birleşik Krallık/Ire: 03:00 GMT
  • Avrupa: 4am CET / 5am EET
  • Asya/Okyanusya: 12:00 JST / 11:00 AWST / 14:00 AEDT

Bitiş zamanı:

  • Kuzey Amerika: 22:00 PST / 23:00 MST / 12:00 CST / 01:00 EST
  • Birleşik Krallık/Ire: 06:00 GMT
  • Avrupa: 07:00 CET / 08:00 EET
  • Asya/Okyanusya: 15:00 JST / 14:00 AWST / 17:00 AEDT

Elden Ring Kapalı Beta’ya Nasıl Erişilir?

Kapalı beta kaydı dönemi artık sona erdi, bu nedenle ne yazık ki kaydolmadıysanız Elden Ring’in betasına giremeyeceksiniz.

Zamanında kaydolmayı başaranlar için gelen kutunuzu kontrol edin! Bandai Namco şimdi seçilen şanslı kişilere 50.000 kod gönderdi . Beta daveti aldınız mı?

Elden Ring Kapalı Beta’da Neler Var?

Elden Ring kapalı ağ testi, oyunun açılış saatlerini oynamanıza izin verir . Ne anlama geliyor? Pekala, beş sınıftan karakterinizi seçmenize ve oyunun savaş ve açık dünyasının tadına bakmanıza izin vererek Limgrave adlı bir alanı keşfetmenize izin verecek. Dövüşecek patronlar, bulunacak benzersiz eşyalar ve keşfedilecek gizli yerler var. Ayrıca oyunun çok oyunculu seçeneklerini de deneyebileceksiniz.

Bu bir çevrimiçi ağ testidir, yani katılmak için bağlı olmanız gerekir. Betayı oynamak için PlayStation Plus aboneliğine ihtiyacınız olup olmadığı belirtilmedi, ancak bunu yaptığınızı varsayıyoruz.

Elden Ring Kapalı Betasını Hangi Platformlarda Oynayabilirsiniz?

Elden Ring kapalı beta testi, PS5 ve PS4’ün yanı sıra Xbox One ve Xbox Series sistemlerinde mevcut olacak.

Elden Ring Kapalı Betası Çapraz Oyun İçeriyor mu?

Elden Ring’in kapalı ağ testi, platformlar arasında değil, yalnızca nesiller arasında çapraz oynama özelliğine sahiptir. Örneğin, PS5’te beta oynuyorsanız, hem PS5 hem de PS4’te başkalarıyla oynayabilirsiniz, ancak Xbox konsollarında oynayanlarla oynayamazsınız.

Kaynak

0
0
0
0
0
4
0

Bir cevap yazın

X